Мениджърът на Астън Вила Мартин О’Нийл скъса от похвали капитана на тима Стилиян Петров, като това не се случва за първи път през тази година.

„Особено доволен съм от Стилиян. Той се справи изключително добре тук през последните два сезона, заяви наставникът за Петров, който отскоро, освен на английския тим, отново е капитан и националния отбор на България.

„Дадох му малко време да се настрои към нещата тук. Познавам го от дните ми в Селтик. Той е невероятен играч за нас през последните две кампании.”

„Мисля, че той прие капитанството добре и едно от нещата, които прави тук е да се опитва да работи на терена за неговите съотборници, толкова, колкото е възможно.”

„Мисля, че те имат много високо мнение за него и съм доволен с работата, която той върши. Не само с капитанството му, а и с важната му роля като наш футболист.”

„Най-важното нещо за един играч тук е да играе добре. Стилиян също е високо ценен от играчите и мисля, че това е доста важно.”

„Мисля, че той беше удивителен. Като капитан, не мога да искам нищо повече от него с нещата, който направи на и извън терена.”

„Той опитва да се грижи за играчите толкова добре, колкото е възможно, толкова добре, колкото знам някога някой капитан да го е правил и на терена през последните два сезона бе фантастичен”, каза още Мартин О’Нийл.