Бившият мениджър на Стилиян Петров в Астън Вила и настоящ на Съндърланд, Мартийн О'Нийл иска да подсили състава си с българския нападател от Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов, тръбят английските медии.

Според информациите, О'Нийл е влязъл в контакт с мениджъра на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън и двамата са провели разговор за евентуалния трансфер на Бербатов.

Мартин О'Нийл не е доволен от футболистите, които притежава в атака и иска да подсили това звено от състава си. „Черните котки“ удариха на камък в опита си да вземат нападателя на Уулвърхемптън Стивън Флетчър, а Бербатов ще им излезе много по-евтино.

Зенит Санкт Петербург също има желание да вземе българския нападател, но в момента Съндърланд изглежда фаворит за подписа на Димитър Бербатов.

31-годишният нападател преживя много тежки 12 месеца в Манчестър Юнайтед, след като се превърна в твърда резерва. Сега, след пристигането на Ван Перси на „Олд Трафорд“, за Димитър Бербатов няма да има място в клуба.

Договорът на българския футболист с Манчестър Юнайтед изтича в края на юни 2013 година, а „червените дяволи“ са готови да го продадат за сумата от 5 милиона паунда.