Футболистът на Ал Ахли Мартин Камбуров заяви специално за Гонг, че има голяма вероятност да напусне отбора от Дубай, още повече, че нападателят напоследък не влиза в игра за тима.

„Всичко е възможно, дори и да сменя отбора. Все пак аз имам договор и трябва да го изпълнявам. Чужденците са само двама, вече смених трима президенти, а треньорите нямат много голяма дума тук, затова и не играя сега. Мога само да чакам”, каза пред „гол линия” Камбуров.

„Поддържам добри отношения със старши треньора на Берое, познаваме се, но засега няма нищо конкретно. Пък и не съм сигурен, че ще мога да си позволят такава цена, ако решат да ме продават тук”, сподели бившият играч на Локомотив Пд по повод евентуалното му завръщане в българското първенство.

„Ал Ахли няма шансове нито да влезе сред първите три, нито да падне по-надолу. В момента чакам, за да разбера какво ще се случва, след като дойдоха нови футболисти и имаше смяна на треньора”, заяви нападателят.

„Трудно се играе при тези големи жеги тук. Градусите са около 35-40 градуса, но и влагата е много висока, дори и се радвам, че точно сега не играя. Предпочитам нашите български плажове, като се прибера тогава ще годя на море”, допълни още Мартин Камбуров.