Мартин Камбуров все пак ще играе в Турция. Българинът е дал принципното си съгласие да премине в отбора на Анкарагюджу, съобщава БТА.

Турският клуб е отправил нова подобрена оферта и бившият играч на Локомотив Пловдив е на път да се съгласи. Това пише в днешния си брой вестник „Фанатик”.

Преди няколко дни Камбуров отказа да премине в отбора от турската столица заради финансовите условия, които не го удовлетворяваха.

"Съгласих се да премина в турското първенство, след като се консултирах преди това с Димитър Иванков и Здравко Лазаров. Надявам се, че публиката ще ме приеме добре, а аз обещавам, Че ако всичко е наред по трансфера, ще подлудя феновете с головете си", казва Камбуров в интервю за вестник Фанатик.

"Преди два сезона имах възможност да облека фланелката на Галатасарай, но отказах, защото личните ми финансови условия не ме удовлетворяваха".

Очаква се по-късно днес личният мениджър на Мартин Камбуров 0 Анъл Тонту, да се срещне с президента на турксия тим Джемал Айдън. След това Анкарагюджу официално ще обяви дали привлича Камбуров или не.