Българските футболисти на Манчестър Сити Мартин Петров и Валери Божинов са свили пари от свои съотборници, научи Гонг от близки до двамата.

Националите на България не спират терора над колегите си по време на подготвителния лагер, който се провежда в южната част на Германия.

Нашите, заедно с малка група играчи на Сити, редовно мачкат в турнирите на малки вратички, което им носи допълнителни финансови приходи.

Дуетът от България е в основата и на последния звучен успех на своята „селекция”. Във днешната „гореща” надпревара Мартин Петров е показал, защо е от звездите на английския клуб. Свръхзвуковото крило е нанизало два гола по време на полуфинален мач от надпреварата на умален терен. Във финалната среща Петров е асистирал на Божинов, който небрежно е реализирал с пета единственото попадение в мача.

Според запознати родната двойка е решила да продължи с победите до края на тренировъчния камп. „Гражданите” се готвят за първата си среща този сезон, която ще е от турнира за Купата на УЕФА. „Небесносините” ще се изправят срещу ентусиасти от Фарьорските острови.