Футболният експерт на BBC Марк Лоуренсън определи привличането на Димитър Бербатов във Фулъм за гениален ход от страна на мениджъра Мартин Йол.

Бившият защитник на Ливърпул сподели това свое мнение в анализа си за предстоящия мач между Арсенал и Фулъм. Лоуренсън похвали отбора на Фулъм и отличи добрата форма, в която се намира Бербатов, но изрази мнение, че въпреки това „топчиите“ ще вземат победата като прогнозата му за точен резултат е 2:0 в полза на Арсенал.

„Йол събра заедно отбор, в който има много добри опитни професионалисти и няколко изключителни играчи. Те са осми в момента и в добра форма за завършек в топ 10, което би било прекрасно постижение“, коментира бившият национал на Ирландия.“

„Привличането на Димитър Бербатов без съмнение бе гениалност на Йол, особено като имаш предвид, че той можеше да отиде в Ювентус или Фиорентина вместо това.“

„Но дори с Бербатов във формата, в която е, не виждам как ще могат да вземат победа от Арсенал.“

„Те преминават през период, в който хората отново започват да се съмняват в Арсен Венгер, но мисля, че те ще отговорят като започнат да събират точки“, допълни Лоуренсън.