Мениджърът на Манчестър Сити Марк Хюз заяви, че всички в отбора се радват на попадението на Валери Божинов във вратата на Тотнъм, като все пак добави, че „гражданите” са и разочаровани заради записаното поражение.

„Много щяхме да сме радостни, ако отново можехме да се пробваме в Европа. След вчерашната загуба обаче това очевидно няма да случи”, каза Хюз, цитиран от официалния сайт на „небесносините”.

Сити загуби гостуването си на „Уайт Харт Лейн” с 1:2. Джърмейн Дефоу откри резултата в 28-та минута, а в 65-та Валери Божинов изравни за 1:1. Роби Кийн в самия края на мача донесе победата за „шпорите”.

„Всички се радваме за Божи, важно бе за него да започне да бележи. Видяхме и радостта му от попадението и колко много означаваше то за него. Три минути преди края на срещата чувствахме, че ние сме по-близо до решаващия гол”, продължи мениджърът на Ман Сити.

„През второто полувреме просто бяхме много по-добри. През първата част оставихме на Тотнъм да диктува случващото се на терена. След почивката обаче ние бяхме много по-позитивни”, завърши Марк Хюз.