Мениджърът на Манчестър Сити Марк Хюз предупреди, че може Мартин Петров и Майкъл Джонсън да са възстановени от контузиите си, но няма да се бърза с пускането им в игра, докато не са готови на 100%.

„Мартин и Майкъл се завърнаха, но те бяха контузени дълго време и това може да се очаква”, предупреди Хюз, че двамата се нуждаят от време за влизане в ритъм и здравето им няма да се рискува.

„Разочароващо за всички е, че те не играят, но има светлина в края на тунела и се надяваме, че ще може те да играят известно време в края на сезона. Ако това не се случи, тогава те ще тренират през цялото лято, за да сме сигурни, че ще са здрави за новия сезон.”

„Опасенията, че Мартин може да се нуждае от втора операция бяха отхвърлени. Миналата седмица той отиде да прегледа коляното си отново при специалиста, защото имаше болка, която го безпокоеше.”

„На това беше обърнато внимание и му беше бита инжекция в тази област. Изглежда това успокои болката. Мнението сега е, че той няма нужда от операция и просто остава да се върне в ритъм”, каза още Марк Хюз.