Мениджърът на Манчестър Сити Марк Хюз с нетърпение очаква момента на завръщането на Мартин Петров в игра, за да може да заточи Робиньо на пейката, или в още по-крайния вариант, да се отърве от бразилеца.

Спецът е бесен от слабата форма, която показва „кариоката” при гостуванията на отбора. Последното безумно слабо представяне на Робиньо бе при загубата с 0:1 от Челси в неделя.

„Гражданите” нямат спечелен мач далеч от дома, от второто си гостуване след началото на сезона, когато победиха Съндърланд. Според източник на „Guardian”, в Сити считат, че причина за неуспехите на тима е именно слабата форма на Робиньо.

Хюз е изключително разочарован, и според авторитетното издание, само чака Мартин Петров да се възстанови от контузията си в коляното, за да може българинът да сложи началото на жестока конкуренция пред Робиньо за мястото по лявото крило в следващите две или три седмици.

Сити има едва осем точки от гостуванията си до момента, а пред клуба предстоят тежки мачове на изключително негостоприемни отбори – Арсенал, Евертън, Манчестър Юнайтед и Тотнъм.