Освен спектакъл на терена със седем гола, европейската квалификация на младежкия национален отбор на България срещу Израел предложи и друга атракция, но на трибуните. Става въпрос за фенките – или по-точно, за една определена фенка, която спря окото на част от публиката на стадион “Георги Аспарухов”. Любопитното обаче е, че до нея бе седнал не друг, а вратарят – собственост на Ювентус - Марио Кирев.

Контузеният страж, който не успя да вземе участие в двубоя, загубен от нашите с 3:4, изгледа мача в приятна за него компания.

Футболистът бе довел на стадиона половинката си, с която демонстрира доста близки отношения, при това без да се притеснява, че на трибуните има стотици зрители. Още със сядането на двойката стана ясно, че искрите между двамата прехвърчат много силно, тъй като прегръдките и нежните целувки не липсваха.

Половинката на вратаря изглежда не искаше медийна известност, затова предпочете да остане безразлична към фотообектива на Гонг. За сметка на това Марио Кирев показа що е то 24-каратова усмивка.

Името на момичето няма как да ви разкрием, тъй като самият футболист предпочете да го запази в тайна, въпреки опитите на Гонг да научи как се казва дамата му.

Мистериозната красавица остана доста безучастна към случващото се на терена, за сметка на това кавалерът й реагираше при всяко по-сериозно положение. За жалост, загубата на отбора помрачи настроението на футболиста, но... няма за какво да го съжаляваме, тъй като той определено има в чии прегръдки да се утеши.