Станислав Манолев бързо се превръща в един от любимците на ПСВ Айндховен. И нищо чудно, предвид постоянните изяви на българския национал с екипа на новия му тим. В Айндховен той бързо успя да се наложи като титуляр на десния бек, и вече има четири асистенции в актива си от началото на сезона. Родният талант спечели доверието на треньора Фред Рутен, и сърцата на феновете на ПСВ.

Тимът от Айндховен успя да зарадва привържениците си с новата програма за поредния мач от холандската Ередивизие, като постави именно Манолев на корицата. За българина това е първа поява на първа страница, но със сигурност няма да бъде и последна, ако продължава със силните игри. В програмата има и интервю със Станислав, в което той споделя, че много иска да се докаже в състава на ПСВ. „Не гледам цифри и статистика, но е хубаво, че мога да помагам и в нападение,” признава 23-годишният българин, който има четири асистенции и вече един гол за Айндховен. „Наясно съм, че с пробивите ми по фланга поставяме съперника под още по-сериозен натиск.”

„Още от първата тренировка тук усетих, че нивото е много високо. Всичко тук е перфектно уредено, единственото, за което трябва да мислиш, е футбол. Тренировките преминават в бързо темпо, а аз като бърз и динамичен играч мога само да печеля от това,” разказва още Станислав Манолев за началото на кариерата си в ПСВ Айндховен.