Българският нападател Владимир Манчев се завърна в испанския Валядолид и сподели оттам, че е много доволен от това, че е успял да намери изход от Селта.

„Доста неочаквано стана трансфера и за самия мен, много бързо се развиха нещата, в последния момент се поднови интересът от Валядолид и не се замислих въобще да се върна в отбора, където съм имал добри моменти. Не съм под наем, подписах като свободен агент до края на сезона, без опция за продължаването му, но това е предмет на обсъждане,” заяви Манчев. „Познавам обстановката, познавам момчетата, треньора, първо мисля за представянето си тук, а после ще мисля за националния отбор.”

Манчев не скри, че най-голямото му желание е било да се махне от Селта, където след напускането на Христо Стоичков той не попадаше в състава. „Лопес Каро бе причината да не играя, не знам какви са били аргументите му. Факт е, че не разчиташе на мен и в Селта, и в Леванте, и се надявам да не се срещаме занапред.”

Относно офертите от български клубове, острието каза: „Левски не може да е вариант за мен никога, ЦСКА имаше предложение, ако има отбор, в който бих се върнал, това е ЦСКА, но още не смятам, че ми е дошло времето да се върна в България.”

Какво очаква Владо Манчев от бъдещето си във Валядолид?!„Надявам се, че ще има място за мен и съм амбициран да успея. Утре съм на тренировка, и когато треньорът прецени, мога да играя. Липсваха ми само мачовете, аз си тренирах нормално досега в Селта,” каза той.