Владимир Манчев се появи като резерва за своя Валядолид при домакинската загубата с 0:1 от Расинг Сантандер в мач от 26-я кръг на Примера дивисион.

Българският нападател се появи в игра в 71-та минута на мястото на Сиси, като Манчев не създаде нищо опасно пред противниковата врата.

Единственият гол в срещата падна в 85-та минута, когато Серано подаде на Алдо Душер и той простреля вратаря на домакините Асенхо.

Бетис победи с 4:0 Мурсия и се отдалечи от зоната на изпадащите. В 14-та минута Арсо си отбеляза автогол, а в 42-та минута Еду удвои преднината на домакините.

В 56-та минута Павоне направи класическа преднината на Бетис, а Собиш в 74-та минута от дузпа оформи крайния резултат в срещата.

Леванте надделя с 2:1 срещу Сарагоса. Гейхо бе точен в 21-та минута, а в 60-та Рига удвои преднината за домакините. Оскар в 65-та минута отбеляза почетното попадение за арагонци.

Хетафе и Майорка направиха зрелищно равенството 3:3. Котело във втората минута откри резултата, а Албин в 11-та удвои преднината на домакините. Гиса намали резултата в 14-та минута.

В 36-та минута Лионел Скалони от Майорка бе изгонен за втори жълт картон. Рамис в 58-та минута си отбеляза автогол и Хетафе поведе с 3:1, но гостите в рамките на една минута 77 изравниха резултата чрез попадения на Аранго и Рамис.