Българският нападател Владимир Манчев сподели пред Гонг, че въобще не приема сериозно варианта да се върне в България и да подпише с Литекс.

„Нямам никакво намерение да идвам в Ловеч. Това дори, не е вариант за мен и на 100% няма да стане. В момента тренирам и съм добре. Както винаги ще изчакам до последния момент и тогава ще реша къде да премина. Пълен съм с оферти – както от Испания, така и от други силни европейски първенства”, коментира Манчев, след като е почти сигурно, че ще напусне втородивизионния испански Селта Виго през зимния трансферен прозорец. Той не влиза в плановете на старши треньора Хуан Рамон Лопес Каро за бъдещето и сега е със статут на резерва.

Макар и на шега Владо каза: „Защо да не отида да играя в Австралия?!”. Той не пожела да конкретизира част от отборите, които се интересуват от него, изчаквайки отново последния момента за договор.

Припомняме, че преди време мениджърът Лъчезар Танев заяви, че нападателят на Селта си плаща данък „Христо Стоичков”, тъй като е привлечен в отбора от него и настоящият наставник на тима не иска да го пуска в игра.