Бившият футболист на ЦСКА Владимир Манчев заяви, че много скоро ще има нов отбор.”Чувствам се много добро. Изкарах страхотна почивка. Сега съм в София и очаквам да се развият нещата около евентуален мой трансфер”, сподели нападателят.

„Засега всичко е в затишие, но в най-скоро време ще има развитие. Мисля, че ще имам отбор и това ще стане много скоро. Няма никакъв шанс да остана във Валядолид. По принцип моето желание е да остана да играя в Испания, но всичко зависи от офертите, които ще се появят”, добави бившият играч на френския Лил.

„Повечето футболисти в ЦСКА не ги познавам. Поговорих си с Тошко Янчев, Чиликов и със Сакалиев. Пожелах им успех. Видях се и със Стойчо Младенов и Емил Костадинов. Мисля, че през новия сезон нещата ще се наредят добре. Още е рано да се правят каквито и да е изводи. Има много футболисти, което ще засили конкуренцията в отбора, а това винаги е добре”, коментира Владо.

„Не е проблем, че все още няма национален селекционер. Има достатъчно време да бъде избран най-подходящият за поста. Димитър Пенев е много добър, като вариант. Той няма да има никакви проблеми да навлезе в материята”, завърши Манчев.