Ръководството на Манчестър Юнайтед покачи офертата за българския футболист на Тотнъм Димитър Бербатов на 40 милиона паунда, съобщава английският вестник „Дейли Мейл”.

След слабия старт през новото първенство и контузията на Уейн Рууни, „червените дяволи” търсят спешно нов нападател, а името на капитана на българския национален отбор е първо в листата с желаещи нови попълнения.

Президентът на Тотнъм Даниел Леви обаче подчерта за пореден път, че няма намерение да продава българския нападател. Босът на „шпорите” се срещна с агента на Бербатов – Емил Данчев, за да обсъди бъдещето на футболиста.

„Димитър е един от играчите, които могат да помогнат на отбора. Бербатов е професионалист, а ситуацията не е детска шега. Той има договор с Тотнъм и е наясно, че нямаше да бъде тук, ако не беше Мартин Йол”, коментира Данчев слуховете за конфликт между играча и треньора пред изданието.

Междувременно стана ясно, че възстановяването на българския нападател от контузията в слабините ще продължи по-дълго от очакваното, съобщава още „Дейли Мейл”.