Националът Димитър Макриев не страда дълго от равенството с Ейре и се възползва от почивката си през лятото, за да се ожени. Само няколко дни след мача на Националния стадион „Васил Левски”, футболистът на Ашдод мина под венчилото с приятелката си Мирослава.

Пищното събитие се състоя в Гоце Делчев. Пред църквата „Света Богородица” в центъра на града звездата двойка пристигна с 12-метрова бяла лимузина „Хамър”. По неофициална информация това удоволствие на младоженците е струвало 4 бона. 

Венчавката на Макриев и Мирослава направиха енорийските служители отец Евгени, отец Ангел и отец Георги. За да се спази изискването, наложено от дядо Натанаил, кумовете да са семейни, на венчавката кумуваха Васка и Слави Яневи.

След официалната церемония, двойката се скри за специална фотосесия, предназначена само за домашните албуми. През това време сватбарите се придвижиха до ресторант „Орбел”.

Този път под ръка двойката бе водена от други кумове – Тихомир Славов и Ваня Шортова. Тихомир е стар приятел на Макриев и донякъде е „виновникът” за щастливото събитие, защото точно той преди години запознал Митко и Мирослава.

Въпреки опита на организаторите да ограничат присъствието на неканени на тържеството, множество любопитни граждани се струпаха, за да видят и чуят как футболната звезда ще каже „Да”.

След заветната думичка, аниматорът на тържеството връчи на булката ключовете за черно Ауди кабрио – сватбеният подарък от Митко за Мирослава.

„Нейният сватбен подарък за него е в корема й”, коментираха с усмивка сватбари. Мирослава е бременна в шестия месец и по предварителни данни по-късно ще дари съпруга си с дъщеря.

Гостите на церемонията бяха близо 300, като сред тях бяха изпълнителният директор на Ашдод Рафаел Еда, треньорът на Макриев Джоузеф Мизрати и помощник треньорът Самуел Буклис. Техният сватбен подарък бе чек, чиято стойност остана тайна. Дъщерята на Боби Михайлов – Бисера и мъжът й Живко също бяха сред гостите, вдигали наздравици за щастието и любовта на Димитър и Мирослава. Както повелява новата мода в сватбите, точно в полунощ разкошни фойерверки озариха небето.