Мениджърът на Твенте Стив МакЛарън е признал пред Лъчезар Танев, че е изключително доволен от представянето на Николай Михайлов, съобщи импресариото за Гонг. Днес футболният агент е имал среща с бившия треньор на Англия, като тема на разговора е било бъдещето на младежкия ни национал.

„Ники Михайлов е изиграл четири официални срещи с екипа на Твенте. Според мен и Ливърпул, като клуб, който му държи правата, е недостатъчно на този етап от кариерата му. Ливърпул изисква повече участия в мачове. Аз се познавам със Стив МакЛарън от години и отношенията са ни много добри. Преди време помогнах за трансфера на Роченбак от Спортинг Лисабон в Мидълзбро. Той ми каза, че е изключително доволен от тренировъчния процес, който Николай води в Холандия. Харесал е играта му в последните два мача, в които Ники беше титуляр”, сподели Танев.

„По всяка вероятност Михайлов ще пази и в срещите до края на сезона. След това ще се реши, дали ще залагат на него, като на първи вратар за следващия сезон. Ако това не е така, ще търсим друг вариант за Ники Михайлов”, завърши Лъчезар Танев интервюто си за Гонг.