Майката на Димитър Бербатов – Маргарита заяви, че Иван Бербатов не е давал вчера интервю за „Мирър” и английският вестник търси просто сензация, която да се хареса на читателите му.

„След като прочетох днес някой материали съм доста объркана. Бербатов ще остане в Тотнъм до края на неговия договор, който всъщност е до края на сезона в Англия. Мисля, че ще преодолее и този период”, коментира майката на Митко.

„Прекалено много се изписа за него. Нека го оставим да изживее този период и аз мисля, че Митко ще продължи да прави това, което може най-добре, а именно да вкарва голове”, сподели госпожа Бербатова.

„На мен ми е болно, защото чувам неща, които той не ги заслужава. Проблемите се решават с говорене. Вярно сега е капитан, но утре може да не е. Всеки има право на глас и трябва да се говори”, добави Маргарита Бербатова.

„В клубния тим виждаме, че целия отбор има някакъв проблем. Бербатов си загуби усмивката и удоволствието, че не вкарва голове. Навсякъде по един и същи начин се търси сензация. Надявам се другата седмица, когато се съберат в националния отбор да ни доставят малко радост”, завърши майката на Димитър Бербатов.