Владимир Манчев най-вероятно ще смени Валядолид с друг испански клуб, информира мениджърът на футболиста Лъчезар Танев. Агентът сподели пред Гонг, че интерес към българина има от страна на Селта, два отбора от Примера дивисион и един от Франция.

„Почти не виждам вероятност да остане, предполагам, че той ще има друг отбор скоро.

В момента разговарям с два отбора от Примера дивисион и един от втора. Имената знаете, че все още не мога да ви кажа, но разговарям и с един тим от Франция”, разкри Лъчезар Танев.

„Пред Владо Манчев има поне 3-4 възможности, но нещата трябва да са ясни до края на месеца”, допълни агентът.

Лъчезар Танев не успя да скрие, че интересът на втородивизионния тим е от страна на Селта, в който треньор е Христо Стоичков. Испанският отбор изпадна в долния ешелон и през следващия сезон ще се бори отново за връщане в елита на Испания.

„Въпросът в Селта е по-сериозен, защото там тепърва ще се взимат решения кои играчи ще останат, тъй като договорите им са доста големи, а в момента не ръководството не може да си го позволи”, допълни Танев.

„Това, че Христо Стоичков е там не значи, че Селта ще се напълни с българи. Петър Занев бе предложен от мен още през февруари, а сега и с назначаването на Христо се стигна до това преотстъпване”, каза мениджърът по повод преминаването на футболиста на Литекс в испанския тим.