Българският футболист на Ливърпул Ники Михайлов потвърди, че в крайна сметка, от Англия са му отказали работна виза. Бившият футболист на Левски сподели, че вече е малко изнервен от ситуацията, тъй като чака решението в продължение на един месец.

Причината за отказа е изискването за изиграни 75% от мачовете на националния отбор.

„Днес сутринта, на Божинов едвам-едвам му дадоха виза, след като има доста повече мачове от мен”, каза Ники.

„До няколко дни ще се знае, къде ще бъда преотстъпен. Има интерес към мен от доста клубове от Испания, Италия и Германия , от които аз ще трябва да избера. Ще прекарам в някой от тях една година, докато отпадне ограничението с визите и тогава ще се върна в Ливърпул. Имам договор за 5 години”, продължи Михайлов.

„Не мога да кажа за някой отбор конкретно. До десетина дена ще знам със сигурност. Искам, където отида да играя, да направя повече мачове и да натрупам опит”

„Бенитес ми каза, че съжалява, че така е станало, че това не зависи от него или от клуба. Шефовете ми казаха, че държат на мен, че ще следят развитието ми и искат да се върна възможно най-скоро. Те няма да се бъркат в личния ми избор, относно новият ми отбор, в който ще отида”, продължи българинът

„За мен няма вариант да се върна Левски. Не мисля да се връщам в България.”, каза стражът.