Тотнъм не само трябва да задържи българския нападател Димитър Бербатов, а и трябва да гради отбора около него, твърди бившият полузащитник на „шпоритеОси Ардилес, който бе в състава, спечелил Купата на Футболната асоциация през далечната 1981-а година.

Тотнъм трябва задължително да задържи Бербатов, който взе за едва 10 милиона лири. Рамос трябва да гради играта и отбора около българина. Феновете и ръководството трябва да поддържат вярата си и към Хуанде Рамос и футболисти като Джърмейн Джинас и Том Хъдълстоун, който ми напомня на Глен Ходъл", сподели световният шампион с Аржентина от 1978-а година пред английския всекидневник „Telegraph”

Ардилес, който е и бивш мениджър на Тотнъм от началото на 90-те години, вярва че „шпорите” са аутсайдер във финала за Карлинг Къп срещу Челси. Евентуалната победа обаче, че ще се отрази добре на отбора и през следващия сезон на „Уайт Харт Лейн” отново ще се говори за топ 4 в Англия.

„Няма нито един отбор в Англия, който да е в по-добра позиция за атака на топ 4. Тотнъм има ресурси, много фенове и е от Лондон", допълни бившият полузащитник на отбора.