Димитър Бербатов няма да внесе смут в съблекалнята на Манчестър Юнайтед, когато облече фланелката на английските шампиони, това заяви една от легендите на Манчестър Юнайтед Лу Макари.

Европейските клубни и английски шампиони се славят с отборния дух, който цари между играчите. Капитанът на българския национален отбор обаче си изгради репутацията на киселяк, който през доста голяма част от времето се цупи, когато нещата се случват против неговата воля, дава оценка „Manchester Evening News”.

От друга стана обаче, Лу Макари изрази мнение, че ако Бербо, единственият приоритет в трансферния списък на сър Алекс Фъргюсън през това лято, отиде при „червените дяволи”, то българинът няма да наруши единството в съблекалнята на „Олд Трафорд”.

„Няма как да създаде такива проблеми, тъй като начело на тима е сър Алекс. Сигурен съм, че и старите кучета като Райън Гигс, Гари Невил и Пол Скоулс няма да го допуснат. Те няма да търпят нищо, което може да създаде проблеми сред тима и да разруши неговите основи”, заяви легендата на „червените дяволи”.

„Мисля си обаче, че и самият Димитър Бербатов не би направил нещо друго освен напълно да се отдаде на Манчестър Юнайтед и да разкрие пълния си потенциал. В момента е в застой в Тотнъм. А това може би е последният му шанс да заиграе за толкова голям клуб, какъвто е Юнайтед. Не считам, че би рискувал да се провали. Според мен, ще е абсолютно съгласен с това, което ще му бъде наредено на „Олд Трафорд”.

„Явно е, че ще дойде за много пари при шампионите. Естествено и очакванията към него ще са много големи. Цената му ще е много висока, ще има хора, които ще се питат дали си струва. Но Бербатов ще се представи на ниво, не ми изглежда като човек, който ще остави нещо да му попречи в играта”, завърши Лу Макари.