Легендата на Манчестър Юнайтед от 80-те години на миналия век Норман Уайтсайд коментира представянето на Димитър Бербатов с екипа на английските шампиони, както и на отбора като цяло.

Според Уайтсайд надеждите на феновете на Юнайтед трябва да бъдат насочени към Антонио Валенсия, откъдето ще трябва да дойдат головете след заминаването на Кристиано Роналдо.

Бившият ас на „червените дяволи” твърди, че евентуален трансфер на дуото на Валенсия – Давид Силва и Давид Вия – може да помогне на Юнайтед. Именно около такъв трансфер се спекулира в последно време на Острова.

Според Уайтсайд обаче, тепърва еквадорският национал ще започне да захранва Уейн Рууни и Димитър Бербатов с много повече голови пасове, когато се адаптира напълно на „Олд Трафорд”.

Бившият национал на Северна Ирландия коментира пред местните медии и представянето на Бербатов: „Българинът ни дължи повече голове. Трябва да ни даде още.”

„В негова защита, все пак, трябва да кажа, че той притежава страхотно първо докосване. Това, което дразни феновете обаче, е големият контраст между него и енергичния Уейн Рууни”, продължи Уайтсайд.

„Това трябва да бъде разбрано от футболистите – когато дойдеш на „Олд Трафорд” – привържениците очакват да си завършен играч и да блестиш от първата си минута”, коментира още легендата на Манчестър Юнайтед.