Българският нападател на Амкар Перм Мартин Кушев разкри, че няма скрупули преди утрешния мач на тим срещу Локомотив Москва и се надява да отбележи гол във вратата на бившия си съотборник - Иван Левенец.

„Имам страхотни отношения със всичките си съотборници. В Амкар изобщо не съществува понятието конфликт. Във всеки случай, откакто аз съм тук, не е имало такива”, сподели българският нападател.

Следващият двубой на тима от Перм от руското първенство е в неделя срещу Локомотив Москва.

Мартин Кушев бе запитан дали има някакви скрупули, ако трябва да вкара гол на своя бивш съотборник – вратарят Иван Левенец, който подписа с московския тим. „Когато Иван получи предложение от Локомотив, аз се радвах заради него. Той заслужаваше да отиде в престижен клуб и се гордеем с неговия прогрес. Левенец е силен вратар. Може би и аз знам някои негови слабости, но няма да ви ги кажа”, сподели Мартин Кушев.

„Иска ми се да вкарвам във всеки един мач, затова съм нападател. Двубоят с Локомотив по нищо не се различава. Ще се изправим срещу един от лидерите в местното първенство, затова се надяваме да потвърдим и класата, която показахме преди паузата на шампионата”, добави българинът.

Мартин Кушев разкри още, че сега е особено щастлив, защото във вторник е посрещнал своята съпруга и малкия си син в Перм: „Сега вече няма да се притеснявам как са в България, без мен. Така, че сега съм истински щастлив.”