Юношата на Левски Атанас Курдов, който в момента играе за аматьорския тим на Байер Левекузен в германската Оберлига Северен-Рейн, от догодина ще играе в новосформиращата се Трета лига.

Очаква се тимът на Байер Левекузен II да бъде на едно от първите четири места в крайното класиране на Оберлига Северен-Рейн за този сезон и така да си осигури промоция в бъдещата Трета лига. Така Наско Курдов ще може да се изявява от догодина в третия ешелон на германския футбол, ако не бъде повикан от Михаел Скибе в първия отбор на "аспирините". Под ръководството на Улф Кирстен аматьорите на Леверкузен завършиха 0:0 като Дюселдорф в мач от 31-ия кръг и със спечелената точка вече не могат да бъдат изместени от четворката в крайното класиране.

През този сезон Наско Курдов има 10 гола за тима през този сезон. След мача в Дюселдорф, в който юношата на Левски започна като титуляр и по-късно през второто полувреме беше заменен от Пол Гришок, отборът на Улф Кирстен е водач в класирането с 62 точки, следван от Борусия Мьонхенгладбах II с 61, който обаче е и с мач повече. На третото място във временното класиране на Оберлига Северен-Рейн е Кьолн II с 58 точки и също с една среща повече.