Българският футболист Крум Бибишков е новото попълнение на румънския Стяуа, информира местното издание Gazeta Sporturilor. Новината за трансфера е водеща за книжното издание на вестника, а в електронното пише, че всичко е било договорено снощи. Българският нападател, който ще се присъедини към Стяуа като свободен агент, се е срещнал с шефовете на клуба, където си е стиснал ръката с ръководството на тима.

В други местни медии, веднага побързаха да пуснат визитката на Крум Бибишков, в която се уточнява, че през последните сезони той носи екипа на Литекс. Играчът е на 26 години и е висок 194 см.

След изтичането на контракта му с „оранжевите”, голмайсторът не успя да се разбере с ръководството на ловешкия тим и предпочете да опита късмета си в чужбина. В някои от румънските медии дори се посочва, че причината Бибишков да не преподпише с Литекс е конфликт със старши треньора Станимир Стоилов.

Румънските издания обаче не скриват факта, че за да намери място сред титулярите в Стяуа, Крум Бибишков ще трябва да се пребори с Пантелис Капетанос.