Божидар Краев изигра поредния си силен мач за своя Жил Висенте в португалската Примейра лига. Тази вечер юношата на Левски се превърна в герой за своя тим, отбелязвайки победния гол за успеха с 2:1 като гост на Витория Гимараеш.

Той се появи на терена като резерва в 76-ата минута и помогна на отбора си да направи обрат, като отбеляза победния гол дълбоко в добавеното време на срещата в 99-ата минута.

Витория поведе в мача в 63-ата минута с попадение на Дуарте, който бе намерен пред голлинията от Едуардс и нямаше как да сгреши за 1:0.

Жил Висенте обаче не се предаде и стигна до обрат с два гола в 10-минутното добавено време на срещата. Първо в 93-ата минута Рубен Рибейро получи дълъг пас, надбяга прекия си пазач и вкара за 1:1.

В 99-ата минута Краев на два пъти комбинира с Лино по десния фланг, след което получи топката в наказателното поле и с диагонален удар по земя порази вратата за 1:2.

С тази победа Жил Висенте събра актив от 39 точки и излезе на 9-ото място във временното класиране. Витория (Гимараеш) пък е на 6-ото място с 46 точки.