Капитанът на българския национален отбор по футбол Георги Костадинов изигра силен мач за Арсенал Тула при равенството 1:1 срещу Спартак Москва в руската футболна Премиерлига. Това бе първи двубой като титуляр за българския халф след лечение на контузия в глезена.

Костадинов бе намесен в няколко интересни ситуации през първото полувреме, а в началото на второто дриблира в наказателното поле и пусна топката към Александру Тудорие но чиста позиция, но румънският нападател бе изпреварен от вратаря Александър Максименко. Само 15 минути по-късно, в 68-та, бившият хлаф на Левски имаше шанс и да се разпише с глава. Той надскочи защитник на Спартак след центриране от ъглов удар на Горан Чаушич, но топката мина малко над напречната греда.

Спартак поведе в 76-ата минута. Зелимхан Бакаев проби по дясното крило и центрира за Есекил Понсе, който вкара с глава за 1:0. Арсенал обаче изравни шест минути по-късно, когато Урош Радакович отклони центриране от ъглов удар към далечната греда и там Данил Хлусевич вкара с лекота под гредата за крайното 1:1.

Арсенал е на 13-о място с четири точки от пет мача, а Спартак има седем точки на осмата позиция.