Преди един час се прибрах от Манчестър. Минаха добре пробите там. Мисля, че оставих добри впечатления. Видях се с Мартин Петров и Валери Божинов, благодаря им за помощта. Помощник треньорът на Ериксон искаше да остана и под наем в Ман Сити, но правилата не ми позволяват това. Останаха доволни от мен”, сподели за Гол линия играчът на Хартс Бранимир Костадинов.

„Казаха ми, че ще поддържаме връзка, ще поддържат такава и с баща ми, който е моят мениджър.”

„В Англия се играе много бърз футбол, аз го обичам, ще ми удобно там”, добави българският състезател.

„Всичко зависи от мен, дали ще мога да пробия при мъжете на Хартс, сега играя за 19-годишните, мисля, че мога да пробия и в първия тим, но това зависи и от треньора.”

„Не са ме викали в младежкия национален отбор, но това зависи от мен, трябва да работя здраво на тренировки. Квалификациите на националния отбор наближават, а те са добра възможност да покажа способностите си.”

„Обичам да играя нападател, не типичен, по-скоро като втори. Мога да играя и десен халф.”

„Аз бях в групата с по-младите играчи по време на пробите в Сити, не попаднах в групата с Мартин, Божинов пък беше във фитнеса”, разкрива още Костадинов.

„Мога да кажа само добри думи за Ериксон, поинтересува се къде играя, разпитаме още през първия ден. Всички футболисти се държаха добре с мен. Марто и Божинов ми отделиха внимание, помогнаха ми, подадоха ми ръка”, добави той.

„Вече свикнах да живея извън България, може би се лиших от детството си, но не съжалявам, тъй като мечтата ми беше да стана футболист.”

„След първата ми тренировка в Сити, оттам ми казаха, че мога да играя срещу резервите на Ливърпул, но се чакаше разрешение от Хартс, което не получих. Така или иначе мачът пропадна заради лоши условия.”

„Пожелах на Божинов бързо оздравяване”, завърши Бранимир Костадинов за Гол линия.