От Твенте съобщиха, че са постигнали договорка Ко Адриансе и опитният специалист ще води холандски вицешампион през новия сезон.

Президентът на Твенте Йооп Мюнстерман потвърди новината днес, след като се появиха информациите за интереса към Адриансе.

Досегашният треньор на Ники Михайлов и компания, Мишел Прюдом, напусна през мината седмица, за да поеме отбор от Саудитска Арабия.

Мюнстерман разкри малко за договора на Адриансе и не каза нищо друго, освен че треньорът ще пристигне в Еншеде следващата седмица.

„Няма какво да кажем в момента. Имаме договорка. Той ще дойде в Еншеде и тогава ще уточним нещата“, сподели президентът на носителя на Купата на Холандия.

„Той отговаря на стила ни. Искаме да изградим тим от юношеските ни формации. Ко е познат като треньор, който допуска млади таланти в състава си. Показвал го е в предишните си отбори. Предишните ни треньори Фред Рутен, Стив Макларън и Прюдом, бяха много добри. Ко искаше да дойде в Твенте и ние го искахме. Той е амбициозен“, добави Йооп Мюнстерман.