„Получи се много интересен, много здрав двубой. И двата тима се нуждаехме от трите точки. Радвам се, че успяхме да победим, но беше доста трудно”, сподели специално за Гонг Росен Кирилов след победата с 1:0 на неговия АПОП Кинирас Пейас, воден от Едуард Ераносян, над Арис Лимасол на Христо Йовов и Атанас Борносузов.

„И Йовов и Борносузов играха много силно, за съжаление не успяхме да се видим след срещата. Нашите градове са на 40 минути разстояние, мисля да се видим другата седмица”, каза още Кирилов.

„Нашият отбор е създаден преди 4 години, този успех, който досега постигаме е нещо изключително за нас и разбира се, много се радвам. Засега сме на четвърто място, имаме още четири мача преди да започнат плейофите. Мисля, че ще успеем да задържим четвъртата позиция”, добави той.

„Идването на Едуард Ераносян промени всичко в отбора. Отношението към него е изключително добро, както и резултатите на тима, откакто той го пое. В Кипър се играе добър футбол, по-добър отколкото в България”, коментира Росен Кирилов.