Българският халф на Дуисбург Благой Георгиев получи слаба оценка от спортното списание на Германия „Кикер” за представянето си по време на мача с Ханза Рощок. „Зебрите” загубиха с 0:2, а Благо не се отличи с особени качества, което принуди репортерите на изданието да му пишат 5 (при 1 най-висока и 6 най-ниска). По немската система петицата отговаря на българското слаб 2.

Единствените футболисти на Дуисбург, които имат по-ниска бележка от бившия полузащитник на Славия са защитникът Шлике и нападателят Лаврич.

Най-добре се е представил вратарят на „зебрите” Щарке, който си е заслужил тройка с представите си.

Станислав Ангелов и Димитър Рангелов, които започнаха като титуляри за своя Енерги Котбус при домакинската загуба с 1:2 от Волфсбург, получават съответно 4 и 3,5. Най-високата оценка в тима на Енерги е за партньора на българския нападател в атака Денис Сьоренсен, който вкара и единствения гол за „червено-белите”. Датчанинът получава оценка 3.

Чавдар Янков от Хановер 96 пък не е оценен, защото няма достатъчно игрови минути. Халфът се появи на терена в 81-та минута в мача срещу Байер Леверкузен. „Червените” загубиха с 0:3.