Лидерът на националния отбор и Манчестър Сити Мартин Петров се уреди с елитен сервитьор за няколко часа, научи Гонг. В основата на всичко бе загубен облог от страна на нападателя на „гражданите” Валери Божинов, който трябваше да влезе в ролята на персонален келнер.

Българите в селекцията на Свен Йоран Ериксон разнообразиха днешната си тренировка с любопитно съревнование, в което победата извоюва Марто. Мерникът на Петров се оказа по-точен от този на Валери, които обстрелваха вратата след центрирания.

Половинката на Алисия бе принуден чинно да сервира обяда на бързоногото крило, като се наложи да обслужва „капризния” си „клиент” пред очите на съотборниците им. По принцип, отборът на Сити се храни в клубната си база, като футболистите и треньорите са на самообслужване.

В кулоарите на клуба се зашушука, че Мартин Петров е наблегнал на рибните деликатеси, поднесени от ръката на Божинов, като се е наложило на няколко пъти нападателят-сервитьор да разнообразява менюто на своя клиент.

Очаква се двамата българи да разменят ролите си на терена в оставащите мачове до края на сезона, т.е. Мартин да сервира топката, а възстановеният от тежка контузия Божинов да я вкарва в мрежата на съперника.

За съжаление, източникът на Гонг така и не уточни дали за професионалното обслужване Валери Божинов е получил подобаващ бакшиш.

Обядът обаче може би се е оказал солен за Мартин Петров