Отборът на Стоян Колев и Живко Желев записа победа в среща от 31-я кръг на румънското първенство. Оцелул се наложи с категоричното 4:0 като гост на Глория Бузау, като българските футболисти записаха по 90 минути за своя тим.

След като в изминалия кръг тимът от Галац записа минимално поражение от един от лидерите в местния шампионат – Стяуа Букурещ, сега играчите на Оцелул буквално изляха гнева си върху своя противник.

Головата фиеста за гостите започна в средата на първото полувреме, като в 29 минута за Оцелул се разписа Емил Юла, който реализира от непосредствена близост.

До почивката Желев, Колев и компания продължиха да доминират, но вторият гол падна едва в 53-та минута, отново дело на Юла. Заключителните две попадения, които довършиха домакините паднаха съответно в 85-та и 87-та минути, реализирани от Виглианти и отново от Юла, който оформи своя хеттрик.

В самия край на срещата българският страж успя да опази вратата си, след силен удар на съперников играч, с което не допусна вратата му в този двубой да бъде разпечатана.

След този успех Оцелул заема 8-о място с 40 точки в актива си. Лидер е Клуж, пред Стяуа, но и двата тима са с еднакъв брой точки – 69.