Българският футболист Николай Димитров подаде за третото попадение за отбора на Касъмпаша, който се наложи с 3:1 над Бурсаспор в среща от група D на турнира за Купата на Турция. Тази победа гарантира класирането на Касъмпаша за четвъртфиналите на турнира, след като събра 12 точки и оглави класирането в потока.

Старши треньорът на Бурсаспор Нуралах Саалам предвид липсата на шанс пред отбора му да продължи напред, даде почивка на шестима основни играчи, включително на вратаря Димитър Иванков и на капитана Али Тандоган.

Николай Димитров игра 80 минути в днешната среща и беше оценен с две звезди, докато Георги Сърмов също не се появи на терена. Още в 4-ата минута Димитров напредна по лявото крило и без да се бави стреля от дистанция, но стражът на гостите от Бурса Явуз спаси. В 11-ата минута Сердар Азиз откри резултата за Бурсаспор, но в 20-ата минута Халил изравни.

След почивката Ерсен Мартин изведе Касъмпаша напред в резултата, а след още пет минути Димитров центрира от корнер право на главата на Хуан Робледо, който отбеляза третото попадение за Касъмпаша.