Българският нападател на Астерас Мартин Камбуров заяви за Гонг, че на този етап трудно би се върнал да играе в български тим. В последно време се появиха информации, че интерес към бившия футболист на Локо Пд има интерес от страна на Левски, но тези спекулации бяха опровергани.

„Чувствам се добре и всичко около мен е нормално. В Астерас не играя много често и не знам по каква причина е така. Мисля, че направих добра подготовка и не знам защо след като започна първенството не разчитат на мен”, коментира Камбуров.

„За евентуален трансфер през зимата обаче никой не е говорил с мен. Още по-малко пък някой да ми се обаждал от България. До края на договора ми с Астерас остава още една година и половина”, продължи нападателят

„За да мога да кажа нещо трябва някой да е разговарял, а до този момент това не се е случило. Ако пристигне добра оферта от някъде и тук не смятат да разчитат на мен, нормално е да потърся промяна. В България едва ли обаче има добри отбори, говоря от финансова гледна точка, за да се върна. Не че не искам да се върна в България, но на този етап е много трудно”, каза още Камбуров.