Всички билети за съботния мач от Висшата лига на Англия между Фулъм и Уест Бромич Албиън са изкупени още вчера, похвалиха се от лондонския клуб. Това ще бъде домакински дебют за новото попълнение в атаката на домакините Димитър Бербатов на стадион Крейвън Котидж, който ще бъде изпълнен до краен предел.

Това означава, че на трибуните ще почти 26 000 зрители. Съоръжението на Фулъм е едно от най-малките във Висшата лига и е с капацитет от 25 700 седящи места.

Преди няколко дни от Котиджърс опънаха билбордове в Лондон, с който да приветстват Бербатов и да промотират първия му мач на Крейвън Котидж с екипа на местния тим. Рекламата изглежда е била успешна, тъй като всички билети бяха продадени 5 дни преди срещата.

Припомняме, че Фулъм купи Димитър Бербатов от Манчестър Юнайтед в края на август за сума от около 4 милиона паунда.

Лондончаните посрещат Уест Бром след серия от 3 поредни загуби - две във Висшата лига и една за Купата на лигата, като в тези последни три срещи тимът на Мартин Йол допусна цели 7 гола и вкара 2, като именно на българина се разчита да засили головата мощ на състава.

Бербатов дебютира за Фулъм при гостуването на Уест Хем на 31 август, когато влезе в игра на почивката на мястото на Младен Петрич, а неговият отбор загуби с 0:3.