Отборът на Георги Иванов – Гонзо - Риека, претърпя загуба с 1:2 от Интер Запрешич в срещата си от 26-я кръг на хърватското първенство.

Домакините успяха да поведат с 2:0 до 30-та минута, което нажежи страстите на терена. Така се стигна до 43-та минута, когато българският голмайстор трябваше да напусне терена, след като получи директен червен картон за за удар с лакът без топка срещу Ярослав Несвадба. 

След това главният рефер посочи врата на още двама играчи. Несвадба от Интер също трябваше да напусне терена в 76-та минута, а десет по-късно Строк остави Риека с девет души на терена.

Първото попадение падна още в 24-та минута, когато Кукеч изведе домакините от Запрешич напред. Мачът стана доста напрегнат още в 29-та минута, когато главният рефер отсъди дузпа за Интер, реализирана точно от Гюлич. След това действията на терена се развиха лавинообразно, като малко преди почивката последва изгонване на Георги Иванов - Гонзо.

Отборът на българина все пак успя да върне едно от попаденията в 56-та минута чрез Никола Сафарич, но силите на тима така и не стигнаха за изравнителен гол.

След загубата Риека се смъкна на четвърто място във временното класиране с 42 точки, докато Интер Запрешич е на 11- с 27. Лидер е Динамо Загреб, който обаче е и с мач по-малко.