Българският нападател Ивелин Попов заяви, че към него има сериозен интерес от Астън Вила.

„Знам за интерес от Астън Вила, който е сериозен. Какво ще стане, ще видим във времето. Мисля, че за мен лятото ще бъде по-тегаво. Надявам се всичко да свърши с хепиенд. Дори и да остана в Кубан, това ще бъде добре за мен“, коментира нападателят.

„Доколкото знам, преговорите между Астън Вила и Лех Познан за Александър Тонев са в по-напреднала фаза. Дано със Сашо се съберем в Англия. Какво по-хубаво от това“, добави Попов.

„Мисля, че сме в добра форма. Заредени сме с позитивна енергия след победата над Япония. Тренировките минават в един нормален цикъл. Ще се опитаме да развалим празненството на казахстанците“, продължи българският национал.

„Победата над Япония бе в повратен момент за отбора. Всички много се радваме от този успех. Има двама-трима със здравословни проблеми. Божинов претърпя настинка, сега Георги Миланов има проблеми. Предполагам, че за утре всички ще сме на линия. Надявам се утре да победим Казахстан.“

„Надявам се хората да продължават да ни стискат палци и да бъдат позитивно настроени, защото тази енергия достига до нас“, каза още Ивелин Попов.