Българският футболист Ивелин Попов записа 68 минути за Кубан при изключително драматичното равенство 0:0 като гост на Анжи. Капитанът на националния ни тим започна мача от 19-я кръг на руското първенство като титуляр, но бе заменен през второто полувреме.

Ивелин Попов бе в основата на повечето опасни ситуации за състава от Краснодар, но тимът така и не успя да реализира попадение в мача. Нещо повече – в края дори можеше да загуби срещата.

В първата минута от даденото от съдията продължение Роман Бугаев задържа съперников играч, а реферът отсъди дузпа за Анжи и показа жълт картон за нарушителя. Заради реплики към решението на съдията Бугаев получи втори жълт картон и трябваше да напусне терена.

Иля Максимов застана на бялата точка, но не успя да реализира, като стреля високо в аут.

Малко след това Шарл Каборе от Кубан също получи втори жълт картон и остави гостите с двама души по-малко. В оставащите две минути до края обаче резултатът не бе променен.

След равенството Кубан Краснодар заема 9-о място с 24 точки, Анжи остава на последната позиция във временното класиране, като след 19 мача има само 8 пункта в актива си. Лидер в Русия е Зенит с 40.