Героят за Бурсаспор Димитър Иванков заяви в интервю за Гонг, че е изключително доволен от вчерашната победа и отбелязаната дузпа срещу Фенербахче.

„Настроението е приповдигнато. Стадионът изригна след гола, който вкарах на „фенерите”. Не мога да не кажа, че имаше напрежение преди дузпата, но пък бях уверен, че ще се справя. Не е лесно да вкараш в такъв моменти и то срещу такъв вратар, като Волкан Демирел”, коментира специално за Гонг Митко Иванков.

„Вече отборът ми е на шест точки от Фенербахче и започваме да мислим и за място в зона Европа. Няма да е лесно, напротив. Нали знаете, че апетитът идва с яденето. Вече съм на вълна национален отбор”, продължи вратарят.

„Дано си свършим добре работата. Аз съм на мнение, че разполагаме със силни футболисти и много добър треньор. Той трябва да ни нареди правилно и да вземем победа срещу Ейре. Те имат добър отбор, който е съставен от футболисти играещи само в Англия. Гледаме ги всеки уикенд, как се представят във Висшата лига. Възможно е да ги победим, въпреки публиката, която ще ги подкрепя”, изрази мнение юношата на Левски Димитър Иванков.

„Шей Гивън безспорно е един много добър вратар. Не е случайно, че седем-осем години пазеше без да спира за Нюкасъл. Сега премина в Манчестър Сити. Харесвам го, доказал се е, но му пожелавам да няма ден срещу България”, завърши нашият национал в интервюто си за Гонг.