Вратарят на националния отбор Димитър Иванков призна, че очаква през следващия месец да започнат разговори между неговия клуб Кайзериспор и Бешикташ.

„На този етап е рано да се говори. Поддържам отлични отношения с бившите си треньори, които водят Бешикташ. Евентуално другия месец може да стартират разговори с Бешикташ. Те на всяка цена ще търсят промени, защото не се представят добре и имат проблеми”, разкри юношата на Левски.

„Надявам се с малко повече късмет, ако продължавам да се представям по същия начин, както го правя от началото на сезона, подобен трансфер да се осъществи”, продължи по темата Иванков.

„Снощи постигнахме една много престижна победа срещу най-добрия отбор в Турция. Ръководството и феновете са изключително щастливи от този успех”, сподели още Димитър Иванков.

„След мача Роберто Карлос дойде при мен и си сменихме фланелките. Няма как да не съм горд от този факт, макар че не съм от хората, които колекционират подобни неща”, долни щастливият национален вратар на България.

„Няма мачове без значение, още по-малко, когато са квалификации за Европейско. Нашите шансове се изпариха, но трябва да играем за нашата чест и за тази на България. Румънците прекалиха с приказките и негативното отношение спрямо нас. В събота трябва да изиграем един добър мач, да зарадваме нашите фенове и да победим Румъния. Странно е, че те не загубиха нито един двубой до този момент”, каза Иванков.

Вратарят има аркада на окото, но призна, че няма проблеми да играе в събота с уточнението, че треньорът все пак трябва да го пусне.