Националният вратар на България и Бурсаспор Димитър Иванков заяви, че името на Италия не трябва да стряска него и съотборниците му.

„Когато започне лагер сбора ще сме изцяло концентрирани за мача с Италия и защо не да победим световния шампион”, коментира вратарят.

„Определено те са фаворити в този двубой. Знаем силата на отбора им, но с оглед представянето на нашия отбор мисля, че имаме своите шансове и защо не да поднесем една от големите сензации в тази квалификация”, добави Иванков.

„Дано да победим, а може да завършим и наравно. Със сигурност ще бъде доста трудно. В интересна на истината сме на това доста изненадващо трето място в турското първенство”, каза националният вратар.

„Чувствам се добре и играя всеки един мач на добро ниво. Надявам се да продължа така и да нямам контузии. Всичко зависи от нас и не трябва да ни стряска името на Италия”, допълни бившият футболист на Левски.

„Излишно е аз да коментирам Буфон. Безспорен номер едно в света, но на мен лично като стил по ми харесва Едвин ван дер Саар. Треньорът решава всичко в отбора”, завърши Димитър Иванков.