Вратарят на българския национален отбор по футбол Димитър Иванков разкри, че има нужда от промяна. „Идното лято ми изтича договорът, така че нищо не се знае. Надявам се да получа оферти от по-добро първенство, макар че и турското не е лошо. Имам нужда от промяна и се надявам с добри игри и постоянство, да получа шанс за изява в по-голям отбор”, заяви вратарят на Кайзери.

Димитър Иванков отбеляза поредния си гол в шампионата на Турция. Вчера юношата на Левски огорчи Анкараспор с попадение от дузпа.

„От година и половина твърдо залагат на мен да бия дузпите. Надявам се да продължа да се справям добре с тази задача. Най-важното е отборът да върви добре и да се представям класно на вратата”, коментира националът на България.

„За съжаление не успяхме да вземем нещо от Холандия, а смятам че имахме подобна възможност. Критиките са хубаво нещо, стига да са разумни и в рамките на нормалното. Не е добре да се стига до крайности. Всеки футболист трябва да е свикнал и да ги приема. Надявам се мачът между Румъния и Холандия да се развие добре за нас. На мнение съм, че румънците са в най-добра форма в момента от тимовете в групата ни”, допълни вратарят-голмайстор.

Иванков призна, че не желае да се връща назад и да си спомня за обстановката между двата мача на България с Холандия и Люксембург.