Българският полузащитник Иван Русев вкара гол и подаде за още един в мача на Трикала и Верия от 13-ия кръг в гръцката втора дивизия.

Въпреки усилията на българския халф тимът му Трикала завърши 2:2 на собствен терен и вече шест мача е без победа. След този резултат Трикала е на 15-о място с 12 точки, само на една точка от зоната на изпадащите, където се намират отборите на Анагенисис (Кардица), Етникос (Пирея) и Калитея.

Гостите от Верия откриха резултата в 28-ата минута чрез Сайтиотис, който се възползва от неразбирателство на защитниците на Трикала. След това обаче домакините осъществиха пълен обрат, а минута преди края след центриране на Иван Русев от ляво Кунтогулидис с глава изравни.

В 65-ата минута Русев се разписа за 2:1, преодолявайки двама играчи на противника и последвал силен удар от 10 метра. В 78-ата минута от дузпа обаче гостите стигнаха до равенството 2:2. За Иван Русев, който игра 87 минути, това е трето попадение от началото на първенството, а отделно от това има и един гол за купата на Гърция. Другият българин в състава на Трикала- Христо Телкийски, игра цял мач.