Българският национал Иван Иванов сподели пред официалния сайт на Алания любопитни подробности от личния си живот. Защитникът разкри, че във Владикавказ вече е и неговата приятелка, с която обича да прекарва времето си вкъщи.

Бранителят даде да се разбере, че освен футбол гледа и волейбол, като в същото време уточни, че противно на слуховете, той не пие алкохол.

„Симпатизирам на Манчестър Юнайтед. От детство съм фен на този клуб. Сега редовно гледам мачовете от английското първенство”, сподели Иванов.

„Освен от Алания, имах предложения и от Италия и Англия, но от ЦСКА искаха прекалено голяма сума за трансфера ми. Офертата от Алания съвпадна, с момента, в който имах конфликт с ръководството на тима и затова избрах Владикавказ. От Русия също имах предложения”, добави още Иванов.

Играчът бе попитан и дали обича да пие маркова руска водка: „Не, аз не пия. Просто моите български приятели ме помолиха да им занеса водка от Русия.”

„Аз съм спокоен човек. Трудно можеш да ме изнервиш. Това важи и за терена, и за живота. Моето хоби е спортът, мога да гледам футбол всеки ден. Харесвам и волейбола. В Русия и в България волейболът е на високо ниво. Иначе, предпочитам да си почивам у дома. Сега при мен дойде и моята приятелка, понякога ходим на ресторант, но в повечето случаи си стоим вкъщи”, разкри още играчът.

Иван Иванов бе запитан и за предстоящите мачове на националния тим от квалификациите за Евро 2012: „Шансовете в нашата група са равни. Като лидер може да се определи само Англия. Предстоят ни трудни мачове. Надявам се да се класираме за Евро 2012.”