Българският нападател Иван Цветков вкара едно от четирите попадения за успеха на Хазар-Ленкоран с 4:0 над Стандарт (Баку) в мач от 20-ия кръг на първенството на Азербайджан. Цветков покачи на 2:0 в 52-ата минута след бърза контраатака на своя тим. Радомир Тодоров можеше също да запише името си при голмайсторите, но пропусна отлична възможност в началото на втората част. Третият наш в този отбор - защитникът Костадин Джамбазов, игра пълни 90 минути.

Едно попадение отбеляза за Карабах (Агдам) бившият полузащитник на ЦСКА Артим Шакири, който играе за 15-ия клуб в кариерата си. Карабах удари с 4:2 Туран и се нарежда на 6-о място с 35 точки.

Начело в класирането е Интер (Баку) с вратаря Свилен Симеонов и халфа Петър Златинов с 49 точки. Второто място заема ФК Баку, където играят българските защитници Александър Томаш и Станислав Бачев, с 47 точки. Хазар-Ленкоран с Иван Цветков, Радомир Тодоров и Костадин Джамбазов е 3-и с 43 точки. Нефтчи, където са Светослав Петров и Марчо Дафчев, е на 8-о място с 28 точки.