Изпълнителният директор на Ювентус Бепе Марота не спести критики към Димитър Бербатов след пропадналия трансфер на българина в торинския гранд. В същото време Марота разкри, че Никлас Бендтнер ще премине задължителните изследвания в петък.

„Бенднтер вече в Италия, и ще премине медицинските тестове утре. Но докато не подпишем документите, няма да кажа, че играчът е наш. Видяхте какво стана вчера“, добави шефът в „старата госпожа“ пред Sky Sport Italia.

Коментарът му е свързан с Димитър Бербатов, който, пишат в Италия, за един следобед се бе разбрал с Фиорентина, Ювентус и най-накрая с Фулъм.

„За пореден път казвам, че ние се свързахме с Манчестър Юнайтед и играча, след като бяхме информирани, че Бербатов е отхвърлил предложението на Фиорентина. Може би той е бил забравил да им каже за това“, каза Марота.

„Бербатов със сигурност не направи добро впечатление на никого и не бе професионално неговото поведение. Така че се съгласяваме с Фиорентина, че най-добре, че не дойде и при нас“, сподели още изпълнителният директор на Ювентус.