Изпълнителният директор на Манчестър Юнайтед Дейвид Гил заяви, че през този трансферен прозорец "червените дяволи" няма да привличат нови футболисти. Това до голяма степен означава, че шансовете на Димитър Бербатов да заиграе на "Олд Трафорд" до края на януари са вече илюзорни.

"Не мисля, че ще правим каквито и да е покупки през януари“, коментира Гил.

„През лятото инвестирахме много и мисля, че разполагаме с една много добра селекция, която да се бори за честта на тима във всички турнири. Едва през лятото, както всяка година ще си направим нужните равносметки и ще преценим, дали трябва да се подсилим с футболисти на определени постове", каза още Дейвид Гил пред "Би Би Си".

 Той отхвърли всякакви варианти за бъдеща продажба на португалския национал Кристиано Роналдо или на нападателя Уейн Рууни.

"Разбира се, че Кристиано Роналдо няма да бъде предложен за продан никога. Същото важи и за Уейн Рууни. Той е футболист от световна класа и е само на 22 години. Той обича този клуб и аз съм сигурен, че ние ще го задържим за много години напред", допълни босът на „червените дяволи“.